Рокерських зачіски для чоловіків і дівчат (25 фото)

Рокерських зачіска — що це?

Модні тренди тут, звичайно, задають музиканти, адже все варіації рокерських зачісок прийшли «в народ» зі сцени. І якщо в середині ХХ століття, коли напрямок лише зароджувалося, зачіски виконавців були цілком стриманими, то через 5-10 років після популяризації цього музичного стилю з артистами стало коїтися щось неймовірне! В їх зачісках стали з'являтися дійсно епатажні риси:

  • божевільні ірокези;
  • неймовірно об'ємні начісування;
  • виголені скроні;
  • яскраві колірні поєднання.

Одним словом, якщо бачите щось химерне і яскраве, майже божевільне, — це точно рокерська зачіска!

Звичайно, такі рішення — не на кожен день. Ірокез в офісі або на ділових переговорах швидше призведе колег в подив, ніж дозволить вирішити потрібні питання. Втім, офіси і колеги бувають різні. Правда, рокерських експерименти все ж краще приберегти для:

  • рок-концертів;
  • тематичних вечірок;
  • нічних клубів;
  • фотосесій з друзями.

Залежно від напрямку рокерських зачіски поєднуються з різними предметами гардеробу. Так, рокабіллі і глем-рок будуть доречні в компанії з сексуальним чорним платтям або з нарядом в стилі 50-х років минулого століття. Панк-рок і рок-н-рол відмінно римуються з чорними шкіряними куртками, металевими аксесуарами або зовсім вже неймовірними нарядами в стилі Елвіса.

Види рокерських зачісок

Зупинимося докладніше на кожному з рок-нюансів. Ви побачите, що під загальною назвою «рокерська зачіска» часто ховаються зовсім несхожі один на одного укладання!

Панк рок

Досить викликати в уяві образи музикантів групи «Король і Шут», щоб уявити собі, що таке стиль панк-року. Це і божевільні начісування, і гігантські ірокези, і виголені скроні.

До речі, якщо ви не готові насправді виборювати скроню на догоду образу на один вечір, є просте рішення: заплетене тугі коси на скроні, щоб створити видимість гладко поголені ділянки.

Глем-рок

Родзинка цього напрямку — об'ємний начісування на маківці і потилиці в поєднанні з гладко укладеними скронями. Волосся найчастіше залишаються розпущеним, щоб підтримати стиль. Такі укладання ідеально виглядають і на довгих, і на короткому волоссі — справа лише в умінні створити правильний начісування!

рокабіллі

Завитки, завитки і ще раз завитки — багато вигадливих завитків, ретельно укладених в складну конструкцію за допомогою фіксуючого спрею і шпильок-невидимок. Неймовірно жіночна зачіска — єдина з усіх рокерських, що доступна тільки прекрасній половині людства.

Рок н ролл

Чудові начісування, прибрані назад, гладкі віскі — поголені або зафіксовані гелем для укладання. Стиль рок-н-рол допускає будь-які варіації, головне, щоб основний принцип — обсяг, як у старовини Елвіса, — зберігався!

Акробатичний рок-н-рол

Правила цього стилю диктує вже не тільки музика, а й танець — акробатичний рок-н-рол. Таким чином, зачіска повинна відповідати як вимогам рок-н-ролу, так і здоровому глузду, — конструкція не повинна розсипатися на перших же рухах. Виглядає, втім, все одно дуже здорово!

Варіанти рок-зачісок для дівчат

Як ми вже відзначали, за винятком рокабіллі, зачіски в стилі рок не мають статі — вони відмінно виглядають і на дівчатах, і на чоловіках. Зате способи укладання і фарбування можуть незначно відрізнятися. Ми зібрали для вас найкращі ідеї для натхнення і стильних рішень!

Рок-зачіски на коротке волосся

Якщо довжина волосся дозволяє (хоча б від 5 см), можна в першу чергу зробити стильний ірокез. Для більшої переконливості кінчики пасом можна пофарбувати в яскравий відтінок або навіть кілька кольорів!

При наявності чубчика можна спорудити зачіску в стилі рокабіллі — з чубчика якраз вийде фактурний і дуже завзятий завиток! Решта волосся рекомендується гладко укласти.

На волосся середньої довжини

На середніх волоссі відмінно виглядає глем-рок: об'ємний начісування на потилиці і на маківці, пригладжене віскі.

Ще один безпрограшний варіант — для найсміливіших: високий ірокез в стилі панк-рок. Не помітити вас буде неможливо!

На довге волосся

Глем-рок на довгих локонах виглядає просто чарівно, адже вільні пасма додають зачісці особливий шарм.

Стиль рокабіллі придумувався спочатку саме для довгого волосся. Уявляєте, скільки чарівних завитків можна накрутити на великій довжині? Виглядає чудово!

Чоловічі зачіски в стилі рок: фотоідеі

Чоловікам для створення подібних образів потрібна неабияка сміливість. Ми вітаємо такі починання і ділимося класними ідеями рок-зачісок.

ірокези

Всупереч поширеній думці ірокези бувають різними і відрізняються не тільки довжиною пасом. Наприклад, соліст групи «Король і Шут» частенько з'являється на публіці з зачіскою у вигляді корони — і це теж різновид ірокеза!

начісування

Об'ємні начісування йдуть не всім, наприклад, вузькі особи вони роблять ще більш витягнутими. Однак в цілому зачіска хороша, а ще вона додає зростання!

Рок-хаос

Ще один спосіб приєднатися до рок-тусовці — створити на голові неймовірний хаос: це коли одна пасмо гладко зачесане, а сусідня, навпаки, пишно начесати. Асиметрія взагалі допомагає створити відповідне враження.

Дитячі варіації зачісок як у знаменитих рок-виконавців

Якщо ваша дитина мріє стати схожим на свого кумира, треба йому допомогти! Найпростіший спосіб — зробити таку ж зачіску.

для дівчаток

Стати маленькою копією Крістіни Агілери вашій дочці допоможе завиток в стилі рокабіллі.

Додати образу трохи бунтарства, як у зірки «Сутінків» Крістен Стюарт, можна за допомогою туго переплетених на скроні кісок.

Зухвалий імідж, як у Ріанни, можна створити завдяки високому ірокез, зачесане до чола.

Для молодих чоловіків

Величезний начісування — щоб стати схожим на великого Елвіса. І не забудьте подарувати юному фанату гітару!

Високий ірокез, як у Джареда Лето, легко виконується за допомогою невеликої кількості гелю для укладання.

Довгі пасма з ефектом мокрого волосся, як у Бреда Пітта в молодості, створюються завдяки використанню лаку для волосся і природного сушіння.

Що знадобиться для створення укладання рок-зірки

Рок-зачіски здаються складними лише на перший погляд: якщо трохи потренуватися, кожному можуть скоритися навіть самі вигадливі варіанти, а вже стандартний начісування або ірокез не викличе жодних проблем навіть у новачка!

Для створення укладання як у справжньої рок-зірки вам знадобляться різні інструменти і аксесуари.

Інструменти:

  • брашінг і фен;
  • тонка гребінець для створення начосом;
  • щіпці для завивки.

Стайлінгові кошти:

  • мус Full Volume Extra від L'Oréal Professionnel;
  • моделює гель Super Fixer від Matrix;
  • віск Wax від L'Oréal Professionnel;
  • фіксуючий спрей Control Addict від Redken.

Аксесуари та прикраси:

  • невидимки;
  • шпильки;
  • маленькі резиночки для фіксації кісок;
  • яскравий хустка або стрічка для рокабіллі.

Як своїми руками зробити зачіску на тематичну вечірку в стилі рок?

Якщо вам належить тематична рок-вечірка, обов'язково зробіть відповідну зачіску, наприклад розкішний начісування в стилі глем-рок. Він буде мати гарний вигляд і з джинсами в заклепках, і з облягаючим сукнею і каблуками.

  1. Вимите вологе волосся розділіть на три частини: бічні і центральну.
  2. Нанесіть на корені волосся з центральної частини мус для надання об'єму.
  3. Висушіть волосся феном і ретельно розчешіть.
  4. Зробіть пишний начіс, рухаючись від потилиці до чола. Кожну Начесане пасмо киньте назад і злегка фіксуйте фінішним спреєм.
  5. Акуратно прочешіть готовий начісування і зафіксуйте фінішним спреєм.
  6. Покладіть бічні пасма за допомогою гелю для волосся: нанесіть велику кількість засобу на пасма, ретельно прочешіть їх тонкої гребінцем в напрямку від скронь до області за вухами. Зафіксуйте результат невидимками, а потім спреєм.
  7. За бажанням доповніть зачіску хусткою або стрічкою, що оперізують лоб.

Поради і Лайфхак зі створення укладання на рок-концерт

Ми попросили експертів Newbreed дати кілька професійних рекомендацій тим, хто збирається відправитися на рок-концерт і мріє виглядати надзвичайно!

  • При створенні укладання не шкодуйте стайлінгу: концерт — активне захід, на якому ви будете танцювати і взагалі багато рухатися. Зачіска повинна триматися міцно.
  • Спочатку підберіть зачіску, а потім наряд: знайти підходящу під зачіску куртку легше, ніж вибрати яскраву укладку, яка вам дійсно піде.
  • Якщо у вас ультракороткі волосся і зробити укладку неможливо, загляньте в спеціалізовані рок-магазини: там часто можна знайти накладні пасма для створення ірокезів. Просте рішення.

Зачіски в рокерском стилі — це дійсно яскраве видовище! Ви б зважилися зробити одну з них на наступну вечірку з друзями?