Стрижки на довге волосся 2020 года [15 фото модних трендів в жіночих зачісках]

Тенденції 2020 року в стрижках на довге волосся

Натуральність, локони, дівчата з чубчиками — ось що підкорить світ в наступному році. Що кажуть про модні тренди експерти?

  • Текстурних — нове «наше все», і це чудова новина!

Передбачаю стійкий тренд на природну структуру хвилястих і кучерявого волосся не тільки в наступному році, але в принципі в доступному для огляду майбутньому. Навіщо знищувати красу праскою, якщо пружні завитки і легкі хвилі естетично досконалі з мінімумом укладань. Деяка текстурних без стайлера доступна і прямим волоссям — в цьому вам допоможе багатоступінчате тонке мелірування з кількома відтінками натуральних кольорів. Стрижки з текстурними елементами підкреслять глибину такого фарбування: візуально пасма стануть легше і об'ємніше.

Леонід Романов

Стиліст, творчий партнер L'Oréal Professionnel


  • чільний стиль — природність, а значить, спокійні лінії, динамічність і відмова від чітких зрізів знову в лідерах.
  • густі чубчики поступово захоплюють серця трендсеттеров. Довжина, як і форма, варіюється до нескінченності. Уже зараз fashion-ікони носять чубчика в дусі Бріжит Бардо, а стилістам модних показів сезону осінь-зима — 2020 припали до смаку зухвалі ультракороткі, але теж густі пасма, що падають на лоб.

5 хітів-2020: нові варіації жіночих довгих стрижок

Представляємо гід на 2020 рік по стильним і модним варіантів звичних жіночих стрижок на довге волосся — з фото і підказками експертів.

каскад

View this post on Instagram

A post shared by Kerastase (@kerastase_official) on

View this post on Instagram

A post shared by Kerastase (@kerastase_official) on

Ще недавно інстаграм був королівством випрямлених волосся запаморочливої ​​довжини з рівним зрізом, проте тренд на текстурних вніс свої корективи. В цьому році зіркою стає каскад, причому багатошаровість стрижки виглядає все легше, що при укладанні на брашінг створює враження природних розслаблених локонів на нижній третині довжини.

драбинка

View this post on Instagram

A post shared by Mila Belova (@milabelovahair) on

У 2019 весь світ відсвяткував ювілей серіалу «Друзі», проте образ Дженніфер Еністон з драбинкою залишився в минулому. Наші експерти радять забути це слово, адже тепер стрижка виглядає зовсім інакше!


Незважаючи на те, що драбинка — це вже музейний експонат, в роботах стилістів зараз маса відсилань до цього прикладу класики 90-х. У сучасному прочитанні акцент в стрижці ставиться на що обрамляють обличчя пасма, що створюють ефект відростила чубчика. На зміну пір'їнок драбинки прийшли м'які шари, завдання яких — пряму форму волосся зробити струмує і більш текстурной. В цьому випадку легка градуювання починається нижче лінії підборіддя або трохи вище і практично непомітна, однак стрижка завдяки цьому прийому виглядає стильно і в той же час нехитро в хорошому сенсі слова.

Ірина Єгорова

Стиліст, творчий партнер Kérastase


Шег

View this post on Instagram

A post shared by Леонід Романов (@leonidromanov_) on

View this post on Instagram

A post shared by SHEMANAY © (@shemanaevamarina) on

Зазвичай ця стрижка рекомендується дівчатам з довжиною волосся до плеча, але її популярність необоротно тягне за собою універсальність: всі хочуть Шеггі, і все її отримають. Мила кошлатість йде будь-якого типу зовнішності і способу життя, однак консервативним модницям шег в версії-2020 сподобається особливо: тепер хаотична легкість змінюється більш легкої хвилястістю, яку нескладно створити навіть на дуже прямих пасмах.

Стрижки з градуюванням кінчиків

View this post on Instagram

A post shared by Redken (@redken) on

View this post on Instagram

A post shared by Redken (@redken) on

Нехай волосся залишаються прямими, як шовкове полотно, але нижня третина в 2020 році вимагає більшої природності і об'ємності. Досягається цей ефект шляхом вистригання шарів від лінії плечей і нижче, а зріз нижнього краю, як відзначають експерти newbreed, має повне право прагнути до горизонталі, або прикинутися «лисячим хвостом».

Такі стрижки на-віч власницям кучерявою шевелюри, так що настає час міцної дружби з стайлером і термозахистом. А краще за всіх, на наш погляд, носить цю стрижку Кейт Бекінсейл — з розслабленими локонами і рудуватим теплим балаяж.

З поголеними скронями

Варіант не для всіх, але якщо дух рок-н-ролу або етніки вам не чужий, а в одязі ви віддаєте перевагу надмодний стритстайла, то запам'ятовуйте основні тенденції тотальної асиметрії на довгому волоссі:

  • коротшає тільки один скроню, зате до будь-якого бажаного рівня;
  • відросло їжачок на виголеному ділянці тепер не тільки допускається, але вельми і вельми вітається;
  • у брюнеток поголений скроню самодостатній, а блондинкам не завадить кольоровий контраст: наприклад, затемнення укороченою частини волосся.

Так сама екстравагантна стрижка 2019 року в 2020-перетворюється в квінтесенцію затишності.

Фото актуальних зачісок в 2020 році на довге волосся з чубчиком

Стригти або не стригти — ось в чому питання. Якщо ви все частіше замислюєтеся про це, вирішуйте, в новому році чубчик — бути! Як вони повинні виглядати? Ось чотири ідеї на будь-який смак.

пряма

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Mila Belova (@milabelovahair)

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Олексій Нагорський (@alex_nagorsky)

Щільна густа чубчик хороша тим, що її можна укласти майже плоско і строго, а можна «розсипати» пальцями з крапелькою воску для укладання — і voilà, образ в одну мить стає чарівним. У новому прочитанні така чубчик опускається нижче брів і легенько филируется по зрізу.

На дві сторони

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від МАКС Рокицьких | ТОП-Стиліст (@max_rokitskiy_stylist)

View this post on Instagram

A post shared by Stepina Svetlana (@svstepina_blondhair) on

Чубчик в стилі великої Бріжит Бардо і раніше пишна, але довша, ніж ми звикли, і звужується до кінчиків. У модифікації на кожен день вона опускається практично до підборіддя двома об'ємними хвилями. Така довжина залишає безкрає поле для експериментів зі стайлером, а при бажанні її можна гладко укласти на одну сторону — ще один флешбек з 90-х.

Між іншим, чубчиком-шторкою вже обзавелася зірка серіалів Netflix Грейс Ван Паттен. Пора і нам!

Baby Bang

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Mila Belova (@milabelovahair)

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Mila Belova (@milabelovahair)

Хіт сезону осінь-зима — 2020 обіцяє залишитися з нами надовго: ультракороткі чубчика полюбилися стилістам на минулих модних показах і негайно «пішли в народ». Нагадаємо, що цей елемент стрижки є дітищем високої моди, де моделі практично безтілесні. На овальних і трикутних худих осіб така чубчик виглядає набагато доречніше, ніж на круглих або незграбних.

рвана

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від L'Oréal Professionnel Paris (@lorealpro)

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від newbreed.ru (@ newbreed.ru)

Оскільки динаміка править бал, в тренди 2020 року виходять ретельно профільовані чубчика у всьому різноманітті: двосторонні і асиметричні, подовжені прямі і дуже короткі. Єдина вимога до них дня сьогоднішнього — густота.


Натхненність дев'яностими не обійшла стороною стрижки з чубчиком, однак про рок-н-рольної екстремальної рваності пасом в casual мови не йде. Навіть сильний перепад між довжиною пасом у проділу і зовнішнім краєм чубчика пом'якшується, форми виразно більш плавні, ніж в 90-е. У той же час вулична мода диктує більше зухвалості і конфронтації з громадським смаком. Молодь віддає перевагу різку градуювання на межі фолу — і по-своєму права.

Олександр Решетов

Стиліст, Redken Artist


Як зберегти довжину волосся з новою стрижкою?

Що робити, щоб не просто зберегти розкішну довжину волосся, але ще і примножити її? Експерти newbreed знають, як полегшити цей досить трудомісткий і складний процес!

  • Найголовніша умова для відрощування довжини — догляд з зміцнюючими функціями. Вся гамма — від шампуня до незмивною кошти — повинна бути спрямована на скорочення ламкості і посічених кінчиків. Тільки тоді необхідність відвідувати майстра для підстригання кінців відпаде сама собою, а значить, і довжина не постраждає. Спеціально для цієї мети у бренду Redken з'явилася повноцінна лінійка Extreme Length, в яку увійшли шампунь, кондиціонер і силер. Щоденне використання коштів допомагає домогтися максимального росту волосся — до 15 см в рік — за рахунок їх зміцнення по всій довжині. В основі гами — біотин, який зміцнює, бореться з ламкістю і запобігає утворенню посічених кінчиків.

Шампунь Extreme Length,

Redken

Детальніше

Кондиціонер Extreme Length, Redken

Детальніше

Догляд-силер Extreme Length, Redken

Детальніше

  • Використання спеціальних доглядів для шкіри голови допоможе знизити випадання і простимулювати зростання здорового волосся. Наші експерти радять спробувати ампули L'Oréal Professionnel Aminexil Advanced проти випадіння та сироватку Serioxyl Denser Hair, курс з якої подарує вам 1600 нових волосків, міцних і сильних. Крім того, існує безліч рецептів домашніх масок, наприклад з реп'яхову олію. Правда, ефект від таких коштів завжди непередбачуваний.
  • Для зменшення ризику ламкості варто або повністю відмовитися від гарячої укладання (що практично нереально), або почати використовувати спеціальні термозахисні кошти, які мінімізують агресивна дія фена або плойки на шевелюру. Деякі з них діють і як догляд. Так, крем L'Oréal Pro Absolut Repair знижує ламкість за рахунок фітокератінов, керамідів і молочної кислоти в складі, а спрей Matrix Miracle Creator ідеально розгладжує волосся і знімає пухнастість.

Огляд засобів для укладки

Про модні стрижки 2020 року на довгому волоссі ми дізналися все, але як їх укладати в стильні зачіски? Простіше простого: задавайте динамічний обсяг за допомогою мусу, підсилюйте текстурних спеціальними спреями — і сіяйте!

мус

Правильне укладання багатошарової стрижки на брашінг залишить зачіску повітряної і легкою незалежно від густоти волосся. І головну роль тут виконують не тільки вмілі руки, скільки хороший, якісний стайлінг. Redken Guts забезпечує середню рухливу фіксацію, локони каскаду та інших текстурних стрижок отримують заряд здорового блиску і еластичності на цілий день. А головне — обсяг, він по-справжньому вражає.

Спрес-мус Guts 10, Redken

Детальніше

Для кучерявого від природи волосся важливіше впоратися з пухнастою волосся. У вашому випадку експерти newbreed радять придивитися до мусу Kérastase Curl Idéal. Формула з прокератіном, еластином і полімерами вирівнює пористу структуру кучерів і формує акуратний завиток.

Мус Curl Idéal, Kérastase

Детальніше

спрей

Швидкий спосіб підкреслити структуру волосся або створити текстурних буквально на рівному місці — використовувати спреї з морською сіллю або глюкозою.

Текстуруючий спрей Tecni.Art Constructor, L'Oréal Professionnel

Детальніше

Але це засіб для укладання на термоінструментов трохи відрізняється від знаменитих сольових спреїв. Tecni.Art Constructor з гами професійного стайлінгу L'Oréal Professionnel також створює повітряний обсяг і при цьому добре текстурируются пасма. Але справжнє диво починається саме при температурному впливі фена, плойки і їх побратимів. Термозахист в ньому вже є, і досить гідна.

Засіб для блиску

У новому сезоні здорове сяйво волосся стає тією самою дрібницею, яка задає настрій всьому образу. Не біда, якщо ваша шевелюра в силу стану або особливостей структури недостатньо добре відбиває світло. Красиве сяйво посилить процедура ламінування або стайлінг. Новинка 2019 року — спрей Tecni.Art Ring Light — придумана саме в цих цілях: наноситься локально (на чубок або гладкий зачіску), зовсім трохи фіксує і дарує гарний блиск волоссю без відчуття склеенності пасом.