Зачіски з обідком (27 фото) на довгі, середні і короткі волосся

Вони бувають різні: які різновиди обідків нам знадобляться

Обідки для волосся знову повернулися в моду рік тому після показу Prada. Модниці швидко взяли на озброєння цей тренд і до сих пір красуються в різних варіантах — від однотонних з тканини до металевих з шипами і вставками. Простий аксесуар на кожен день заволодів серцями дівчат!

До речі, багато в чому своєю популярністю обідки зобов'язані серіалу «Пліткарка», де головна героїня Блер Уолдорф зробила прикраса для волосся символом влади над Манхеттеном і його місцевою елітою. Образи з серіалу стали культовими, і в 2007-2012 роках обідки були предметом обожнювання всіх модників, адже будь-яка дівчина могла відчути себе королевою свого міста.

Які бувають обідки?

  • цілісні
    Це обруч у вигляді замкнутого кільця, кінчики обідка з'єднуються гумкою.

  • напівкруглі
    Найпоширеніший тип обідка: кінчики не замикаються, за рахунок чого його просто надягати і знімати.

  • Гумка-ободок або пов'язка
    Тип обідка у вигляді гумки ідеально використовувати для високих зачісок або розпущених волосся, які заважають і лізуть в очі. Гумка відмінно згодиться для самого процесу укладання: з нею легко створювати зачіску в грецькому стилі, якщо набити руку і навчитися акуратно перекидати волосся за гумку.

  • пластикові
    Зручні і практичні обідки. Іноді поверх пластика робиться чохол з тканини. Єдиний недолік — вони легко ламаються.

  • подвійні
    Подвійний обідок теж підійде для укладання в грецькому стилі. Вибирайте тонкі подвійні лінії, вони виглядають витончено і романтично.

  • металеві
    Такі обідки дуже добре прикрашають зачіску, але з ними потрібно бути акуратніше: великий ризик заплутати їх у волоссі і травмувати пасма; найчастіше таке відбувається через опуклих декоративних елементів, наприклад листочків або квіток.

  • М'які і об'ємні
    Це справжнісінький тренд сезону! Можна вибрати без декору однотонний оксамитовий обруч, а можна поекспериментувати і взяти варіант з шипами, намистинами і заклепками. Другий варіант відмінно впишеться в будь-який монохромний образ.

  • З квітів або ягід
    Такий варіант підійде для вечірки в етнічному стилі або весілля. Імітація вінка з квітів може доповнити і образ випускниці.

  • Ободок-коса
    Пов'язка з кіскою — рішення для тих, кому довжина не дозволяє заплести її з власного волосся. Часто стилісти використовують такі коси і для обсягу, змішуючи їх з справжніми. Можна використовувати і в повсякденних образах, і в святкових.

Красиві зачіски з обідком на довгі і середньої довжини волосся

Ободок перетворить не тільки довге розпущене волосся, але і зібрані в зачіску. Подивіться на нашу добірку відмінних ідей укладок, які точно варто спробувати.

З локонами

Зробіть локони за допомогою плойки або бігуді. Можна залишити їх в первозданному вигляді, а можна зробити пишну косу або пучок, доповнивши образ обідком.

Ободок обов'язково повинен перегукуватися з кольором волосся або основними відтінками одягу.

З косою з волосся

Замінити власну косичку або доповнити наявну допоможе вже готовий обруч-коса, який легко знайти в будь-якому магазині аксесуарів. Такий варіант укладання виглядає дуже ніжно і сильно молодить.

Мальвинка з обідком

Зберіть волосся у особи в мальвінку і надіньте ободок. Така зачіска підійде дівчатам з чубчиком, вона виглядає дуже ошатно і акуратно.

Бабетта

На середні і довгі волосся вийде ідеальна об'ємна зачіска бабета з обідком. Якщо у вас чубчик, то спробуйте розділити її на прямий проділ або укласти набік.

Урочисті зачіски з обідком на коротке волосся

Навіть на найкоротші волосся можна зробити ефектну укладку, доповнену обідком. Цей аксесуар легко перетворить сувору стрижку під хлопчика в святкову і елегантну.

З локонами

Якщо довжини досить (наприклад, у випадку з каре), то легка і святкова зачіска вийде при поєднанні завитків і невеликого обідка. Можна вибрати тонкий металевий або тканинний з декором.

Ободок на лоб

Надайте волоссю потрібну текстуру і зав'яжіть пов'язку, змістивши її на лоб. Такий варіант підійде для створення образу в стилі бохо, хіпі або ретро, ​​якщо на пов'язці є додатковий декор, що відповідає духу обраної епохи.

З косою з волосся

Використовуйте пов'язку-косичку, старанно замаскувавши гумку ззаду волоссям. Таким чином легко додати зачісці обсягу і зробити вигляд, що довжина цілком дозволяє вам плести коси.

Текстура і тонкий обруч

Покладіть волосся назад, використовуючи гель або пасту, попередньо накрутивши їх і зробивши начісування на маківці. Ззаду пасма можна закріпити шпильками або невидимками. Завершіть укладання тонким акуратним обідком.

Збираємося на ранок: зачіски з обідком для дівчаток

Ободок — це ідеальне рішення для створення стильних дитячих образів. А для дівчаток завжди актуально виглядати на всі 100% — і при цьому мило.

Навіть на самій короткій довжині, як у новонароджених, легко зробити святковий варіант (наприклад, з пов'язкою) — такі дрібниці зроблять дитячу фотосесію особливою. Бант або квіти на обідку стануть ефектним доповненням. Подивіться, які варіанти дитячих зачісок в моді в цьому році.

З обідком «котячі вушка»

Не потрібно сильно переживати через костюма на ранок (або, може, ви любите відзначати Хелловін всією сім'єю?), Адже на допомогу завжди прийде ободок з котячими вушками. На створення святкового образу піде мінімум часу!

З розпущеним волоссям

Зробіть легкі хвилі (або залиште волосся прямими) і закріпіть ободок. Добре підійде тонкий металевий з декором або яскравий пластмасовий.

Мальвинка з квіткою і ободок

Спочатку на волосся кріпиться ободок. Зберіть пасма біля скронь в мальвінку на потилиці або маківці, закріпіть хвостик або пучок гумкою. З пасом хвостика зробіть «квітка», скрутивши джгути і акуратно розклавши їх по колу. Закріпіть їх шпильками або невидимками. Ще один варіант — вплести дитині в мальвінку аксесуар зі штучним квіткою, але тоді він повинен перегукуватися з відтінком обідка.

В етнічному стилі

Для такої зачіски добре підійде ободок-резинка з квіткою або шнурок. Аксесуар надягають зверху, залишаючи вільну лінію уздовж лоба, а волосся ззаду акуратно перекидаються через гумку, формуючи зачіску в грецькому стилі.

Обідки для чоловіків: модні варіанти зачісок на кожен день

Якщо подивитися на селебріті, створюється враження, що рідкісна стильна чоловіча укладка на середні і довгі волосся обходиться без обідка. Пов'язки і обідки-гумки люблять спортсмени. Цей аксесуар легко прибере волосся від особи і зробить укладку більш комфортною. Зберігайте варіанти зачісок!

З пучком

Пучок або гульку на маківці відмінно доповнить ободок-пов'язка або шнурок. Така зачіска створить брутальний, незалежний і зібраний образ.

З начосом

Попередній начісування забезпечить більший обсяг волосся і охайність зачіски. Часта помилка чоловіків: закріпити брудні або «прилизане» волосся пов'язкою. Замість цього fashion-злочини на чисте вологе волосся нанесіть мус або пінку, просушіть і зробіть начісування біля коріння гребінцем з дрібними зубчиками. Покладіть чубок в потрібному напрямку і надіньте ободок.

розпущене

Будь-яку стрижку урізноманітнює зачіска з обідком на пружинках. Покладіть чисте волосся назад або зробіть проділ, а зверху закріпіть ободок.

Що може стати в нагоді для створення зачіски з обручем?

Від теорії — до практики! Озброюйтеся інструментами і стайлінгу для ідеальної укладання з обідком, перерахованими в нашому невеликому списку.

Інструменти

Вам знадобляться:

  • шпильки і невидимки,
  • гребінець і гребінець з дрібними зубчиками,
  • гумка і шпильки-затискачі,
  • ободок.

стайлінгові кошти

  • Пінка або мус для укладання
    Redken Guts 10 забезпечить максимальний обсяг. Якщо не любите важкі укладання, спробуйте крем-мус Aerate 08: просто нанесіть його на прикореневу зону, піднімаючи пасма пальцями.
  • Спрей для текстури
    При створенні образу з недбалими і легкими хвилями спробуйте стайлінг-спрей Biolage RAW Він збереже текстуру надовго без відчуття продукту на пасмах (особливо актуально для розпущених волосся). Для серйозних вечірніх укладок не обійтися без спрею-воску Redken Wax Blast. Він створить текстуру, допоможе зберегти блиск і рухливість зачіски з максимальною фіксацією.
  • лак
    Надійну фіксацію забезпечить Matrix Freezing Spray. З ним волосся будуть виглядати живими і об'ємними!

Як заплести ободок-косу з волосся самій собі: покрокова інструкція

  • Замінити ободок можна власної кіскою. Дотримуйтесь нашої покрокової інструкції, щоб зробити саму модну зачіску.

  • Чисте сухе волосся ретельно розчешіть.

  • Виділіть пасмо волосся знизу на потилиці або на скроні. З неї повинна вийти косичка.

  • Заплетіть косу будь-яким способом (стандартним, у вигляді «риб'ячого хвоста» або колоска) і оберніть навколо голови. Закріпіть невидимкою або шпилькою.

  • Можна виконати цей варіант з двома або трьома кісками, надавши таким чином зачісці пишності зверху.

  • Зафіксуйте укладання лаком.

Як зробити зачіску в грецькому стилі з допомогою гумки-обідка: рекомендації професіоналів

Грецька укладка буде справою п'яти хвилин, якщо використовувати гумку-ободок. Це простий і красивий варіант для вечора або повсякденних справ, причому він підходить для будь-якої довжини. Дотримуйтесь нашої інструкції!

  • Ретельно розчешіть волосся. На даному етапі можна додати начісування в області верхівки.
  • Заплетіть чотири-п'ять кіс, якщо переживаєте за стійкість укладання. Можна залишити волосся розпущеним.
  • Одягніть пов'язку на голову.
  • Перекиньте коси або пасма (найближчі до лиця) через гумку у напрямку знизу вгору, камуфлюючи пов'язку і приховуючи за нею кінчики.
  • Виконайте те ж саме з іншими волоссям. Довге волосся можна протягнути через пов'язку кілька разів.
  • Зафіксуйте зачіску лаком.

Порада від Newbreed: якщо гумка-ободок сповзає під час перекидання пасом, зафіксуйте її невидимками. Коротке волосся в міру просовиванія їх під гумку можна також закріплювати шпильками або шпильками, попередньо окропивши їх лаком.

Вчимося по відео: майстер-класи створення зачіски з обідком

Віддаєте перевагу більш наочні туторіали? Дотримуйтесь відеоінструкції, щоб зробити модну зачіску з обідком. У вас все вийде!

Гарний аксесуар — це вже половина успіху. Які обідки подобаються вам?

Знижка 10% на офіційному сайті Redken по промокодом Newbreed.